Alternative – Pa ty

Comments

 1. Adi Duka

  Bravo çuna gjithmonë këngë të goditura suksese suksese 🤩🌟💐🌬️🌬️💅

 2. Krisenda Gjata

  Bravoooo shume shume e bukur 🥰

 3. Sife Sife

  Dhe sa net po kalojnë ditë dhe natë syt nuk më pushojnë se një dashuri nuk harrohet kurrë kurrë në jet se qenka shumë e vështir 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 dhe nata po afrohet kush po të pret të dua shumë o shpirt ojet këtë t'a kamë thënë për her se nuk mundem më pa atë njeri 😭🙏🙏🙏🙏😭🙏😭🙏😭🙏 se ishte dashurijA ime që kurr nuk kam ndjerë kurrë këtë dashuri kaq shumë keq të dua shumëmmmmmm ojetë kjo është 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 e vërtet

 4. Elona Dine

  👍👌👍👌👍

 5. Maria Rrapo

  🙏🙏👏

 6. Sife Sife

  Po ashtu isht se ma lëndoj këtë zemër që e doja megjithë zemër time 😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏😭🙏

 7. Fanije Shuli

  Ju lumt. 👏👏👏bravo

 8. Sife Sife

  O zot naltë çfarë dhimbje të madhe të dua shumëmmmmmm ojetë kjo është 😭🙏🙏😭🙏😭🙏😭 e vërt kjo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 isht shum bukur bravo 😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 të dy

 9. kristi stefa

  Super keng cuna me ndjenj

Your email address will not be published.